Sağlık çalışanları için düzenlenen One World: Together at Home 18 Nisan’da

Sağlık çalışanları için düzenlenen One World: Together at Home 18 Nisan’da

Tüm dünyanın koronavirüs salgınıyla mücadele etmek için güç birliği yaptığı bu dönemde Global Citizen ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO), COVID-19’a karşı mücadeleyi desteklemek için “One World: Together At Home (Bir Dünya: Birlikte Evde)” özel etkinliğini gerçekleştireceklerini duyurdu. Lady Gaga küratörlüğünde düzenlenen  etkinlik, 18 Nisan Cumartesi günü canlı olarak yayınlanacak.

“One World: Together At Home” küresel özel etkinliği, koronavirüsle mücadelede başkalarının güvenliğini sağlamak için kendi sağlıklarını ikinci plana atıp ön cephelerde savaşan sağlık çalışanlarını ve Dünya Sağlık Örgütü’nün COVID-19 Dayanışma Müdahele Fonu’nu desteklemeyi amaçlıyor. Sunuculuğunu Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel ve Stephen Colbert’in üstleneceği etkinlikte, Chris Martin, David Beckham ve Paul McCartney gibi birçok ünlü isim yer alacak. Lady Gaga küratörlüğünde düzenlenen küresel özel etkinliği için şu ana kadar ise 35 milyon dolar toplandı.

Etkinliğe kaydolmak ve bu mücadeleye destek vermek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

https://www.globalcitizen.org/en/connect/togetherathome/?utm_source=social_platform&utm_medium=platformglobal_artist&utm_campaign=oneworld_launch&utm_content=signup

Posts Carousel

En Son Makaleler

Videolar