2017 Felis Ödülleri’nde Sosyal Etki Ödülü BKM Express’e

2017 Felis Ödülleri’nde Sosyal Etki Ödülü BKM Express’e

Bu yıl 12’ncisi düzenlenen Felis Ödüllerinde, BKM Express de yaptığı E-Bağış çalışmaları sonucu ödül almaya hak kazananlar arasında oldu.

Brand Week İstanbul Kapsamında düzenlenen MediaCat Felis Ödülleri töreni Zorlu PSM‘de gerçekleşti. Dönüştüren Pazarlama kategorisindeki Sosyal Etki ödülü ise BKM Express‘e verildi.

Ülkemizdeki bağışların yetersizliğini fark eden BKM Express, geliştirdiği E-bağış sistemiyle STK’lara yapılan bağış oranlarının artmasında ciddi bir rol aldı. Kuruşlarla onlarca hayatın değişmesinde etkili olan E-Bağış sisteminde birçok sosyal girişim de bulunmaktadır. Askıda Ne Var, Yuvarla, Givin ve Açık Açık gibi sosyal girişimler de BKM Express’in sunduğu E-Bağış seferberliği ile çeşitli STKlara destekte bulundular.

E-Bağış Avantajları

İlk dijital cüzdan olma özelliğine sahip BKM Express, teknoloji ile STKlar arasında bir köprü kurmak amacıyla oluşturduğu E-Bağış sistemiyle, kullanıcılara zahmetsiz, hızlı ve güvenilir bir bağış yöntemi sunmaktadır.

İlk E-Bağışı Darüşşafaka ile gerçekleştiren BKM Express, geliştirdiği bu sistemle bireysel bağışın da önünü açmış oldu. Yapmış olduğu bu çalışmalarla bir bağış seferberliği oluşturan BKM Express’i aldıkları Sosyal Etki ödülünden dolayı tebrik eder, nice büyük başarılara imza atmalarını içtenlikle dileriz.

 

3 yorumlar

Posts Carousel

En Son Makaleler

Videolar