Avon’dan ‘aile içi şiddete karşı dur’ çağrısı

Avon’dan ‘aile içi şiddete karşı dur’ çağrısı

Küresel güzellik devi Natura&Co Başkanı Roberto Marques ve Avon CEO’su Angela Cretu dünyanın en kapsamlı barış hareketinde, kadına şiddeti konuşacak. 21 Eylül’de dijital platform üzerinden gerçekleşecek Birleşmiş Milletler Uluslararası Barış Günü etkinliğinde konuşmacı olarak yer alan iki yönetici, kadınlara “Evdesin Ama Yalnız Değilsin”, dünyaya “Barış evde başlar, kadına karşı şiddete dur demeliyiz” mesajı verecek.

Dünyanın önde gelen güzellik şirketi Avon, pandemi sürecinde artış gösteren aile içi şiddete dikkat çekmek üzere hayata geçirdiği “Evdesin Ama Yalnız Değilsin” kampanyası ile sesini duyurmaya devam ediyor. 21 Eylül’de gerçekleşecek Dünya Barış Günü Paneli’nin sponsoru olan Avon, barışa yönelik farkındalığı artırmak ve şiddetin olmadığı bir dünya için “kadına şiddete karşı dur” çağrısı yapacak. Etkinlik, ilham verici uluslararası konuşmacılar, aktör ve müzisyenleri dijital ortamda buluşturarak, dünyanın dört bir yanından canlı olarak izlenebilecek.

Avon ve Natura&Co CEO’su da katılacak

En kapsamlı barış etkinliği olma özelliği taşıyan Birleşmiş Milletler Uluslararası Barış Günü’nde Paneli’nde, küresel güzellik devi Natura&Co Başkanı Roberto Marques ve Avon CEO’su Angela Cretu da konuşmacı olarak yer alacak. İki CEO, evlerimizde ve topluluklarımız içinde, savaş bölgelerinden daha fazla şiddet yaşandığına dikkat çekerek, “Aile içi şiddete karşı durmak ve barış için harekete geçmek için sesinizi duyuralım. Barış evde başlar” mesajı verecek.

Barış için 13 saatlik canlı yayın deneyimi

Ünlü Aktör Jude Law ve Jeremy Gilley’nin ortak yapımcılığını üstlendiği Birleşmiş Milletler Uluslararası Barış Günü sanal etkinliğinde, Jude Law’a TV sunucusu ve radyo yayıncısı Laura Whitmore ile Hindistanlı Kadın Oyuncu ve BM Çevre İyi Niyet Elçisi Birleşmiş Milletler Sekreteri- Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri Genel Savunucusu Dia Mirza da katılacak. Etkinlikte ayrıca Game of Thrones dizisi oyuncusu Bella Ramsey de, Barış Paneli’nde yer alacak. Dünya Barış Günü Canlı Küresel Dijital Deneyim, dünyanın her yerinden her kıtadan önemli sektörlerden kişileri ve dünyanın en iyi düşünür ve sanatçılarından bazılarını içeren 13 saatlik ilham verici bir içerik sunacak.

1 milyon dolarlık destek sundu

Avon küresel COVID-19 salgını kaynaklı sosyal izolasyon nedeniyle artan aile içi şiddete karşı başlattığı “Evdesin ama Yalnız Değilsin” kampanyasını, tüm kaynaklarını kullanarak genişletme kararı aldığını duyurmuştu. Avon, “Evdesin ama Yalnız Değilsin” kampanyası kapsamında Türkiye’de de Kadın Merkezi Eğitim Üretim Danışma ve Dayanışma Vakfı (KAMER) ve Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu’na (TKDF) toplam 100 bin USD yaklaşık 700 bin TL bağış gerçekleştirdi. Avon’un parçası olduğu Natura & Co Grubu ise bugüne kadar dünya çapında 1 milyon dolarlık destek sundu, bu hareketi daha geniş kitlelere ulaştırmak için yetkili mecralarla da iletişime geçti.

Kerem Efendioğlu
ADMINISTRATOR
PROFİL

Posts Carousel

En Son Makaleler

Videolar