LÖSEV’in İyilikler Tırı mutluluk dağıtmaya devam ediyor

LÖSEV’in İyilikler Tırı mutluluk dağıtmaya devam ediyor

LÖSEV hayata geçirdiği “İyilikler Tırı” projesiyle ülkemizdeki birçok bölgeye giderek, aileler ile buluşuyor ve onların ihtiyaçlarını gideriyor.

LÖSEV‘in hayata geçirdiği İyilikler Tırı Projesi 2012 yılında bu yana, pek çok şehri gezerek, vakfa kayıtlı ailelere yardımda bulunuyor. LÖSEV‘e kayıtlı olan hastalar ve yakınlarına ihtiyaç yardımında bulunmayı amaçlayan proje, dar gelirli ailelerdeki tedavi gören çocukların daha sağlıklı beslenmesi ve hijyenik koşullarının sağlanması amacıyla malzeme yardımlarında bulunuldu.

Lösemi tedavisi gören çocukları bir çatı altında toplayarak onlara ve ailelerine hem maddi hem de manevi yardımda bulunan LÖSEV, hayata geçirdiği İyilikler Tırı Projesi ile ülkemizin bir çok bölgesini ziyaret ederek hasta çocuklara ve ailelerine yardım kolileri gönderiliyor.

Kanser tedavisi gören çocuklar ve ailelerine yardım kolileri taşıyan tırın ilk durağının Eskişehir olduğunu belirten Lösemili Çocuklar Vakfı, Halkla İlişkiler Birimi çalışanı Sinan Sülük, “ilk başta Eskişehir’de ondan sonra Afyon’da, Afyon’dan sonra Burdur, Isparta, en son Antalya ve Alanya’yla rutunu bitirecek. Ondan sonra Ankara’ya dönüşünü gerçekleştirecek. Ankara’ya dönüşten sonrada İyilik Tır’ı ülkemizin farklı noktalarına koli koli mutluluk dağıtmaya devam edecek.” ifadelerinde bulundu.

Birçok ile giderek tedavi gören çocuklar ve aileleri ile buluşan LÖSEV tırları, bölgeye gitmeden önce, bölgedeki vakfa kayıtlı ailelere bilgi veriyor. Bu sayede aileler onlar için hazırlanmış olan yardım kolilerinden faydalanabiliyorlar.

İyilik Tırları tedavisi bitmiş olan çocuklara ve ailelerine de destek oluyor

LÖSEV yetkilileri sadece tedavi gören çocuklar için değil tedavisi bitmiş çocuklar ve aileleri için de bu hizmeti sağlamaya devam ediyor. Bunun yanı sıra vakıfta kaydı bulunmayan aileler, durumlarını belirten raporlarını LÖSEV‘e ileterek bu yardımdan faydalanabiliyorlar.

Gıdadan oyuncağa ayakkabıdan kıyafete kadar birçok ihtiyacı karşılayan yardım kolileri, hasta çocuklara ve ailelerine iletilerek onların sosyal yaşamına devam edebilmeleri amaçlanmaktadır. Hayata geçirdikleri İyilikler Tırı projesi ile birçok aileye ulaştıklarını ifade eden LÖSEV çalışanları, bu ve diğer projelerde olduğu gibi bağışçılarının da desteklerinin büyük olduğunu belirtiyorlar. Daha fazla aileye ulaşarak onların ihtiyaçlarını karşılayabilmeyi amaçladıklarını belirten yetkililer, vatandaşlara seslenerek, onlarda yardım talebinde de bulundu.

Kişiler, bankaların kurumsal bağış seçeneklerinden LÖSEV’i seçerek ve bir gülücük koyarak 3406’ya mesaj atıp 10 TL’lik bir bağış gerçekleştirebilirler. LÖSEV’in websitesinden de bağış imkanı sağlayan vakıf, tüm vatandaşları lösemi tedavisi gören çocuklar için bağış yapmaları konusunda desteğe bekliyor.

Detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Posts Carousel

En Son Makaleler

Videolar