KampüsteNeVar.com öğrencilerin sorularına yanıt buluyor!

KampüsteNeVar.com öğrencilerin sorularına yanıt buluyor!

AskıdaNeVar kurucusu Oğuzhan Canım’ın hayata geçirdiği yeni bir girişim olan Kampüste Ne Var? ile başta öğrenciler olmak üzere, herkesin faydalanabileceği geniş çaplı bir içerik sitesi.

Oğuzhan Canım tarafından daha önce hayata geçirilmiş Askıda Ne Var? sosyal girişimi ile birçok üniversite öğrencisine ulaşılarak, onların ihtiyaçlarının karşılanması sağlanmıştır.  2012 yılında Oğuzhan Canım öncülüğünde kurulan sosyal girişim, üniversite öğrencilerine birçok alanda maddi manevi yardımda bulunarak onların ihtiyaçlarına çözüm sunarak, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı da amaçlıyor.

Osmanlı’nın eski bir geleneği olan “askıda ekmek” uygulamasından esinlenerek hayata geçirilen sosyal girişim, öğrencilere yiyecek ve giyecek yardımlarının yanı sıra, çeşitli sosyal aktivitelere de katılmasına imkan sağlıyor. Askıda Ne Var? girişimi ile öğrenciler, yemek, kıyafet, tiyatro bileti, konser bileti, kitap, yurtdışı staj gibi ürün ve hizmetlere ücretsiz bir şekilde ulaşabiliyor.

Gönüllü kişiler, firma sahipleri ya da firmalar, ürün ve hizmetlerini askıya bırakarak öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için destekte bulunabiliyorlar. Askıya bırakılan ürünler sayesinde öğrenciler, birçok etkinliğe ücretsiz katılım sağlayabilirken, istedikleri kitabı da okuyabilme şansına sahip olabiliyorlar.

Üniversite öğrencilerinin yaşadığı ekonomik sıkıntılara bir nebze de olsa yardımcı olabilmeyi amaçlayan Askıda Ne Var? sosyal girişimi, öğrencilerin aldıkları ücretsiz ürün ve hizmetler ile kendilerini daha çok geliştirebilmelerini de hedefliyor.

Oğuzhan Canım’dan bir yeni girişim daha: KampüsteNeVar.com

Öğrencilerin kendilerini en çok geliştirmeleri gerektiği dönemde kendilerini geçindirmek için çalışmak yerine, askıya bırakılan ürün ve hizmetlerden faydalanarak kendilerini geliştirerip, gelecekleri için daha faydalı bireyler olmalarını imkan sunan Askıda Ne Var? kurucusu Oğuzdan Canım, bir girişime daha imza attı.

“Kampüste Ne Var” girişimi, kariyerden kültür-sanata, kişisel gelişimden psikolojiye kadar birçok kategorinin bulunduğu geniş kapsamlı bir içerik sitesi olmayı hedefliyor. Öğrencilerin ilham alacağı kariyer hikayelerinin barındırmasının yanı sıra, psikoloji, kişisel gelişim, bilim ve teknoloji ve güncel haberler kategorileri ile de birçok kişiye hitap ediyor.

Üniversitelerin birçok konuda yanıt bulacağı geniş kapsamlı bir içerik sitesi olan KampusteNeVar.com sitesini detaylı incelemek isterseniz linke tıklamanız yeterli 🙂

Posts Carousel

En Son Makaleler

Videolar