Riot Games’e 2017 Global Activist Award ödülü

Riot Games’e 2017 Global Activist Award ödülü

Bir oyun yapım ve dağıtım şirketi olan Riot Games, sosyal sorumluluk alanında gerçekleştirdikleri projeler sonucunda ödül almaya hak kazandı.

Kaliforniya merkezli bir oyun yapım ve dağıtım şirketi olan Riot Games, kurumsal bağlamda birçok sosyal sorumluluk projesi hayata geçirdi. Felaket anlarında ve oluşan acil durumlarda, olaylara hızlı müdahale etmesi ve bunun için bir yardım fonu oluşturması sonucunda 2017 Global Activist Award ödülünü almaya hak kazandı.

Forward Funding (Geleceğe Dönük Bağış) modeliyle gerçekleşen doğal felaketlerde ve acil durumlarda, hızlı ve etkili yardımlarda bulunan Riot Games, sektörün önde gelen firmalarından biri olmasının yanı sıra, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de sosyal çevreye duyarlı bir firma da. Birçok insanın hayatını kurtaran bu projeler ile International Medical Corps tarafından “2017 Global Activist Award” ödülüne layık görüldü.

28 Kasım’da düzenlenen ödül töreninde, 2017 Global Activist Award Ödülü‘nü Riot Games adına şirketin kurucu ortağı Marc Merill aldı ve şu ifadelerde bulundu:

Riot Games’den deprem bölgelerine yardım

“Geleceğe dönük bağış modelimizi üç yıl önce, insanların ihtiyaç duyduğu zamanlarda daha hızlı ve etkili sonuçlar alabilmek için hayata geçirmiştik. Dünyanın dört bir yanında gerçekleşen felaketlere ilk 72 saat içinde müdahale edebilmek, hayat kurtarmak açısından büyük önem taşıyor. Ancak acil durumlarda bağışçı şirketlerin kaynaklarını toplaması, dağıtması ve diğer süreçleri yönetmesi 4 ila 8 hafta sürebiliyor. Geleceğe dönük bağış modelimiz, yaptığımız yardımlarımızın ihtiyaç duyulan bölgelere çok daha hızlı ulaşmasına olanak sağlıyor.”

Riot Games tarafından üç yıl önce hayata geçirilen Forward Funding modeli sayesinde Japonya ve Ekvador bölgelerinde gerçekleşen depremde, kısa süre içinde büyük miktarda fon yardımında bulunarak o bölgedeki insanların ihtiyaçlarını karşılamada destek olundu.

Posts Carousel

En Son Makaleler

Videolar